1 Aralık 2015 Salı

PENCERE SÖVE MODELLERİ

Günümüzde başlayan söve akımı pencerelerinize bakılmaya değer muhteşem bir görsellik katmakla beraber ısı yalıtımı konusunda da yardımcı olmaktadır. Pencere söve modelleri yapılan çalışmalar
sonunda farklı desen ve kalınlıktadır.
Bizim asıl merak ettiğimiz konu bu söve modellerinin kullanımı konusunda görselliği nasıl şekillendire biliriz? Dış cephe binanızın görselliğini pencere söve modelleri kullanılarak  hem güzel hem de şık bir görünüm kazanması bence akıllı ev kadar ilginç ve bir o kadar da güzel bir buluş.
Mimari bir görünüm için milyonlar harcamanıza ve tam istediğiniz gibi olmayan uzun vadeli ve yorucu bir sürece girmenize gerek kalmadan hem hızlı hem kolay bir uygulama olan pencere söveleri hayatımızı kolaylaştırıyor.
İster uygulamacı, ister müteahhit, isterseniz kullanıcı olun fark etmez pencere söve modelleri dış cephe mantolama sistemleri ile binalarınıza daha hızlı ve uygun maliyet ile şahane görsellik kazandıracaktır. Görselliği ister var olan ürünlerden isterseniz de çiziminizi yaptığınız size özel tasarımlar ile hayata geçirebilirsiniz.
Hayal edin biz gerçekleştirelim. Hayallerinize hayat katmaya devam eden Tursöve ailesi ile tanışmadıysanız şimdi tanışmanın tam zamanı diyebiliriz. Tecrübeli ve profesyonel kadromuzla ürün teslim sürecine kadar her müşterisine aynı özen göstermeyi bir borç edindiğimizi bilmenizi isteriz.
Pencere söve modellerini pencere dekor ürünleri ile taçlandırabilirsiniz. Görselliğin ön planda olan ürünlerimiz ile geçmişte kalmayın geleceğe ayak uydurun. Her gün değişen ve yenilenen dünyanın kolaylıklarını yaşayın. Pencere söve modelleri ile standartların üstüne çıkın ve bakılmaya doyulmayacak binanız ile hayatınıza yeni yaşam katın.
Sadece görsel alanda değil pencere söve modelleri sayesinde ısı yalıtımı konusunda da faydasını yakalayın. Görselliği ön planda tutan bir uygulama gibi görünse de söve modelleri sayesinde ısı kaybınızı %50 ye kadar azaltın ve hem görselliği yakalayın hem de ısı tasarrufu yapın.
Eskimeyen ve uzun ömürlü olan bu uygulamalar ile değişime başlayın. Sitemizde söve modellerimize bakabilir ve beğendiğiniz ürün kodları ile bize ulaşabilirsiniz. Hangi şehirde olursanız olun fark etmez biz bir telefon kadar sizden uzaktayız.


1 yorum: