3 Aralık 2015 Perşembe

SÖVE VE MANTOLAMA MODELLERİ

Söve ve mantolama  modelleri  ile ilgili yazdığımız diğer yazılarımızı bugün biraz daha detaylandırmak istiyorum. Ürün alımı yapılırken söve ve mantolama modellerinin üretim ağını, ürünlerin stok ve devamlılıkları ve bu ürünlerin kimyasal özelliklerini de incelemeniz siz değerli tüketicilerimizin dikkat etmesi gereken önemli hususların başında gelmektedir.
Ürünlerin üretiminde kullanılan EPS ye ait dansite (yoğunluk) özellikleri ve bunun yanı sıra söve ve mantolama modellerinin yüzeyinde kullanılan tutkal bazlı özel formüllü mineralli akrilik harç ürünler için dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardandır. Bu özel formüllü harç yüzeyde mukavemeti arttırarak kullanım ürünlerin ömrünün uzaması konusunda da ciddi bir etki sağlar. Diğer bir husus ise EPSnin dansitesidir (yoğunluğu). 22-26 dansite olan ürünler et kalınlıklarını da esas alırsak ortalama %70 oranında ısı yalıtımı sağlamaktadır.
Söve ve mantolama modellerini temin ettiğinizde ürünlerin devamının olup olmadığına dikkat etmelisiniz aksi takdirde stok kontrolü olmayan firmalarda ürünün üretim devamlılığı sağlanamadığı takdirde eksik kalan ürünlerinizde yada ileride bu ürünlerde yaşanacak problem yaşamamış olursunuz. Genellikle üretim ağı ve kapasitesi geniş firmaları tercih ediniz.
Standart ölçü olarak 200 cm uzunluğa sahip söve ve dekoratif mantolama ürünleri için uygun özel formüllü yüzey harcı ortalama 3 mm olmalıdır. Değişik en ve et kalınlıklarına sahip bu ürünlerin yüzeylerinin pürüzsüz olması da gözden kaçmaması gereken hususlar açısından çok önemlidir. Yüzeyleri delik deşik yada harçsız kalmış ürünleri tercih etmeyiniz. Bu ürünler uygulama esnasında ekstra işçilik ve malzeme maliyeti ortaya çıkarmakla beraber uygulama sonrasında uygulanan alanın kötü görselliğe sahip olmasını sağlar.

                Tur ailesi olarak  üretim ağı ve ürün stok kapasitesi olarak en üst noktalara ulaşmış, ilkesini müşteri memnuniyeti olarak belirlemiş, çıtayı her zaman daha iyisini sunmak adına yükseltmiş bir firmadır.Firmamıza hepiniz davetlisiniz.
söve

1 yorum: