26 Kasım 2015 Perşembe

Söve Fiyatları


Merhaba; çok konuşulan ve merak edilen bir konu olan söve fiyatları konusunu bu gün ele alacağız. Çok sorulan soruları değerlendirip sorularınıza cevap vereceğiz. Tursöve alanında 8 yıldır hizmet vermektedir ve tecrübelerimizi artık sizlere sunma vakti geldiğine inanıyoruz.
Söve fiyatlarına genel bir bakış yaparsak,
Neden her firmanın söve fiyatları farklı oluyor? Sorunuza cevap vermeden önce bir konuya değinmek istiyorum. Kaliteli ürün pahalı olur düşüncesini ortadan kaldıran bir durumdayız aslında şirket olarak veya işletme olarak bakamaya biliriz bu konuya ama söve fiyatları konusunda firmalar üç şekilde fiyatlandırma yaparlar
·         Maliyete göre fiyatlandırma
·         Talebe göre fiyatlandırma
·         Rekabete Yönelik fiyatlandırma
Maliyete göre fiyatlandırmada yapılan ürün ham maddelerinin maliyetlerine göre yapılmakta, talebe göre fiyatlandırmada müşteriyi ön plana almaktadır. Rekabete yönelik fiyatlandırma da ise adı üzerinde rakiplerin fiyatlandırma stratejilerine göre şekillenen fiyatlandırmalardır.
Söve fiyatlarının nasıl şekil aldığını gördük peki Tursöve firması olarak diğer sorularınıza devam edebiliriz.
Tursöve firması ürünleri neden diğer firmalardan oldukça hesaplı?
Tursöve söve – Mantolama malzemeleri üretici firma olarak müşteri memnuniyetine önem veren ve öncelikli hedefleri arasında bulunan kaliteyi sizinle buluşturmaktır. Bunun dışında üretici firma olarak hizmetimiz devam ederken satış mağazalarımızda fabrika satış ürünleriyle sizlere hizmet vermekteyiz.
 Söve fiyatları konusunda modellere göre yapılan değişiklik ve tabi modellerin genişlikleri de ön plana alınarak fiyat farkları ortaya çıkıyor. Binanızı süsleyen ve mimari dokunuş kazandıran bir uygulama olan ürünlerimizle az maliyetle profesyonel bir çalışma yapmanızı sağlamaktadir.
Kurumsal kimliğimizin en belirgin nedeni işimizi severek yapmamızdır.  Amacımız Kaliteli, güvenilir, ekonomik hatta duygularınızı canlandıran ürünlerimizle sizi tanıştırmak.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder