26 Kasım 2015 Perşembe

SÖVE FİYATLARI VE MODELLERİ


Söve fiyatlarının nasıl belirlendiğini önceki yazımızda açıklamıştık. Şimdi ise söve fiyatları ve modelleri hakkında kısa bir bilgilendirme yapmak istiyoruz. Söve fiyatları değişikliğinin modeller üzerindeki  etkisini açıklamak gerekirse öncelikle  modellerin en  ve  et kalınlıklarını  baz almamız gerekiyor. Merak etmeyin… bilimsel bir açıklama yapmayacağız, çok basit bir şekilde temel bir tanımlama ile size bu konuyu açıklaycağız.
En ve et kalınlığından bahsederken aslında neyi ifade etmeye çalışıyoruz, öncelikle bunu açıklayalım. ‘’En’’ kavramı aslında hepimizin bildiği gibi bir ürünün uzunluk karşıtıdır.  ‘’Et kalınlığı’’ ise bir ürünün  temel kalınlığıdır. Örneğin; 5 cm fugalı dekoratif mantolama ürünü  için  5 cm et kalınlığı ve 50 cm en diyebiliriz. Söve fiyatları ve modellerini sitemiz içerisinde bulabilirsiniz. Söve modellerinin hazırlanması konusunda bilgi vermek gerekirse; 20 - 22 dansite (yoğunluk) sahip EPS (Expanded Polistren) sert köpükten üretilmektedir. Üretim safhasında ürünler özel programlar ile temel ölçülendirmeleri sağlanarak çizim haline dönüştürülür. Dönüştürülen bu çizimler  CNC kesim makinasına aktarılır ve  bu makinalarda modeller şekil bulur.
Cnc Kesim Makinalarında şekil bulan söve çeşitleri akrilik bazlı özel formüllü bir yüzey harcı ile kaplanır bu kaplama yaklaşık 2,5 mm’dir.  Yüzeyleri kaplanan söve modelleri kurutma bölümlerinde kurumaya bırakılır. Ortalama 2 gün kurumaya bırakılan söve modelleri uygulamaya hazır hale gelmiş olur. Hazırlanan modelleri ebatları doğrultusunda özel ambalaj ve kargo paketleri ile sipariş verilen noktaya sağlam ve sorunsuz ulaşması sağlanmaktadır.
Söve fiyatları ve modelleri et kalınlığı ve en ölçülerine göre fiyatlandırılmaktadır. Merak ettiğiniz bütün soru ve görüşleriniz için bizlere ulaşabilirsiniz. Tur söve olarak ürünlerimizi uzman ve profesyonel kadromuz ile siz değerlerli tüketicilere sunmaktan mutluluk duyuyoruz.  Bu mutluluğumuzun asıl sebebi siz değerli müşterilerimizin memnuniyetinde saklığı olduğunu da belirtmeden geçemeyeceğiz. Türkiye’ nin tüm bölgelerine ürün gönderilerimiz bulunmaktadır. Siparişlerinizi sitemizde bulunan ürün kod ve açıklamaları ile bizlerle iletişime geçin ve Türkiye’nin en kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri ile binalarınızı görsel bir şölene hazırlayın.

Bir sonraki makalemizde görüşmek üzere hoşçakalın…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder