30 Kasım 2015 Pazartesi

SÖVE MANTOLAMA FİYATLARI

Sizlere daha önce söve grupları hakkında nasıl üretildikleri ve fiyatlarının nasıl belirlendiği hakkında bilgi vermiştik. Şimdi ise söve ve mantolama ürünlerinin birbirine karıştırılması ve söve mantolama fiyatları konusundaki ayırt edici özellikleri tespit etmeye geldi. Yaptığımız araştırmalar sonucunda söve ve mantolamanın birbirine karıştırıldığı ve bu ürünlerin görev e işlemleri hatta ısı yalıtım değerlerinin de birbiri ile aynı olduğu gibi doğru bilinen doğrular konusunda tüketicilerin aydınlatılması gerektiğini tespit ettik ve sizlere bu yazımızı biraz genişleterek yazmaya karar verdik.
                 Söve gruplarını ele aldığımız bir önceki yazımızda nelerden bahsettiğimizi birazcık hatırlamak gerekirse; pencere söveleri 22-26 dansite (yoğunluk) sahip EPSlerin  özel bir CNC kesim makinaları kullanılarak kesilir ve bu kesimi gerçekleştirilen söveler üzerileri tutkal bazlı minareli akrilik özel bir formüle sahip harç ile kaplanır ve kurutma odalarında uygulamaya hazır hale gelmesi için kurutulur. Kurutma işlemi biten pencere söveleri uygulama için hazır olur.
                Söve mantolama fiyatlarını ve çeşitliliğini değerlendirirken mantolamayı da incelememiz gerekir. Mantolama 22-26 dansite (yoğunluk) sahip EPSlerin  CNC kesim makinalarıyla kesilerek yüzeyleri söve gruplarında olduğu gibi  tutkal bazlı mineral akrilik özel bir harçla kaplanır ve kurutma odalarında kurutularak uygulamaya hazır hale getirilir.
                Mantolama uygulaması gruplarına göre çeşitlilik göstermektedir. Düz mantolama ve dekoratif mantolama olarak ele alırsak; düz mantolama Karbonlu EPS nin duvara dübeller ve yapıştırıcı malzemesi ile monte edilmesi, yüzeyinin harç, file ve tekrar harçlar ile kaplanması şeklince uygulanır. Dekoratif mantolama ise kendinden sıvalı yüzeyi ile 200 cm x 50 cm plakalar halinde uygulanır. Uygulamadan sonra her iki mantolama çeşidine astar ve su bazlı dış cephe boyası ile boyama işlemi uygulanır.
Tur söve olarak müşteri memnuniyetini ilke edinmiş, prensipleri ve ilkelerinden ödün vermeyen, uzman personel kadrosuyla siz değerli tüketicilerimize doğru ve kaliteli hizmeti vermekten mutluluk duyuyoruz. Ürünlerimizi web sitelerimizden inceleyebili söve mantolama fiyatları hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda web sitelerimizde bulunan  telefon numaralarımızdan da bizlere ulaşarak Türkiye’nin heryerine  ürün gönderilerimizden sizlerde yararlanabilirsiniz.


1 yorum: