3 Aralık 2015 Perşembe

DIŞ CEPHE SÖVE MODELLERİ

Dış cephe söve modellerimizin günümüzde hangi alanlarda kullanıldığı ve üretildiğiniz biliyor musunuz? Binalarınızın gerçek anlamda şahesere çevirmenize yardımcı olan söve modelleri ile değişik bir görselliğe ulaşabilirsiniz. Tabi burada ki değişiklik bizim binamız için güzel ve çekici anlamındadır.
Değişim küçük ama etkili olmalı öyleyse küçük dokunuşlara ihtiyaç duyacağız. Bu alanda söve modelleri ve süsleri devreye girer ve küçük değişiklikle şık görseller elde etmeye başlarız. Söve modellerimiz genel olarak pencere süsü olarak ta tabir edilir ama bu yanlış bir ifadedir bilmenizi isterim. Pencere süsü olarak imal edilen başka tasarımlar mevcuttur ama söveler Pencere söveleri olarak ta açıklayıcı olmaktadır. Pencerelerinizin görünüşünü değiştirin.
Düz modelleri olduğu gibi desenli modellerinin olması her zevke özel hitap alanı yakalamanızı sağlamaktadır. Dış cephe söve modellerinin kapsamlı olarak fotoğraflarını inceleye bilmeniz için sitemiz içerisinde ürünler bölümünde yada pdf dosyası formatında online kataloğumuz mevcuttur.
Söve grubu ürünlerimizi inceleyip bize dönüş yapabilirsiniz ya da kendi çiziminizi hayata geçirmenize yardımcı olabilirsiz.
Bütünü ile şık tasarımlar olan söveler şıklığının yanı sıra ısı yalıtımı konusunda da yardımcı araçlar olarak kullanılmaktadır. Aklınıza takılan bütün konular için lütfen bize ulaşınız. Sizin memnuniyetinizle mutlu olan tursöve ailesi orijinal fikirlere ve modellerle yanınızdadır.





1 yorum: